Balaton Oldtimer Túra

Dátum: 

2020. szeptember 26. 08:00

Balaton Oldtimer Túra 2020 szeptember 26.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2020. szeptember 26-án az első alkalommal megrendezésre kerülő Balaton oldtimer túrára. A rendezvényre, minden 30 évnél idősebb járművel lehet nevezni.

Állomáshelyeink:

  •  BALATONMÁRIAFÜRDŐ, Ady E u 1. - MÁRIA Hotel
  •  BADACSONYTÖRDEMIC, Vízpart út 3. - Ökoturisztikai Látogatóközpont
  •  FONYÓD, Kripta villa
  •  BALATONKENESE, Kossuth Lajos u. 6, - Tájház
  •  BALATONFÖLDVÁR, Erzsébet út 50. - Hajózástörténeti Látogatóközpont

A túrán részvevők, a nevezési díj megfizetése után emailben kapják meg menetlevelüket, melyen - kinyomtatás után - az állomáshelyek pecsétjeit kell összegyűjteniük. A lepecsételt menetleveleket Balatonmáriafürdőn, a Mária Hotelben várjuk 2020. szept. 26. délig, ahol átvehetik a túra emlékplakettjét.

Ha nem tudod személyesen átvenni plakettedet, küldd el részünkre levélben a lepecsételt menetleveledet és mi postafordultjával küldjük emlékplakettedet.

Ha lemaradtál a nevezési határidőről, akkor a helyszínen is nevezhetsz a túra napján reggel 9 óráig Balatonmáriafürdőn, a Mária Hotelben. (A helyszínen fizetett nevezési díj összege 6.000 Ft.)Ady Endre utca 1-3./

Mi már péntektől várunk Titeket Balatonmáriafürdőn a Mária Hotelban (Balatonmáriafürdő, Ady Endre utca 1-3.) Ha szeretnél szállást foglalni, akkor a következő elérhetőségen éred el a hotelt: telefon:06 20 231 3260, sandor.temesvari [at] hotelmaria.hu

VASÁRNAP

Vasárnap járműveddel részt vehetsz a Mária Hotel parkjában szervezett veteránautó kiállításon, melynek keretében Balatonmáriafürdő polgármestere vasárnap délben különdíjakkal értékeli a legszebb járműveket. A nevezéskora a Szálloda Igazgatósága megajándékozza a kiállítóka tegy Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont belépővel, melyet szept. 27-én 13.00 órától a zárva tartásig használhattok fel.

A túra költségeit a mellékletben küldött nevezési lapon találod. Nevezési határidő: 2020.szept. 4-ig.
NEVEZÉSI LAP itt letölthető.

További információ:

Sági Endre: +36 30 957-9999, 2001vach [at] gmail.com