Évzáró Szilveszteri Gurulás

Dátum: 

2018. december 30. 10:00

MEGTARTJUK!!!

Úgy néz ki, hogy száraz időnk lesz, ezért a kiírásnak megfelelően megtartjuk a mai (december 30-i) Széchenyi téri kiállítást és utána 13-kor a városi gurulást. 

10 órára várjuk a Széchenyi térre a Hunyadi út felöl érkezve a 25 évnél idősebb járműveket és tulajdonosait.
Kérjük, hogy a szervezők utasításait mindenki tartsa be és a téren ügyeljünk a tisztaságra, olajfolyás esetén gondoskodjunk a térkő megóvásáról!!!

 

A tavalyi esemény sikerén felbuzdulva idén is megrendezzük december 30-án az "Évzáró Szilveszteri Gurulást"
KIZÁRÓLAG SZÁRAZ IDŐ ESETÉN !!!

 

Ahogy korábban már hírt adtunk róla, száraz idő esetén december 30-án délelőtt veterán autókkal búcsúztatjuk el a 2018-as évet.

Az Évzáró Szilveszteri Gurulás programja a következő:
10 órától a Széchenyi téren találkozunk, és egy kis mini kiállítást rendezünk.
A kiállítókat, és a látogatókat egy meleg teával látjuk vendégül.
Nem csak klubtagok hozhatják el veterán járművüket, minden 25 évnél idősebb, gyári kinézetű (azaz nem átalakított) járművet szívesen látunk a rendezvényen.
A térre a Hunyadi út felől lehet behajtani fokozott körültekintéssel a gyalogosokra!

A Széchenyi téren 13.00-ig leszünk, majd 2018 év búcsúztatásául gurulunk egy kört Pécs belvárosában a következő útvonalon:
Széchenyi tér – Hunyadi út – jobbra fordulva az Alagút felé Ágoston tér – Lánc utca – Rákóczi út – Konzum – Zsolnay Szobor – Kórház tér – Barbakán – körforgalomnál egyenesen fel Székely Bertalanon kersztül a – Surányi Miklós út – Magaslati úton keresztül - Tettye – Tettye buszfordulóban visszafordulunk – Magaslati úton visszajövünk a Hunyadi úton a város felé – ráfordulunk a Kálvária útra – körforgalomnál lejövünk a Barbakán felé – Kórháztér – Rákóczi út – Zsolnay Szobor – Konzum. Itt végett ér a gurulás, és a rendezvény.

Konvojban megyünk, de rendőri felvezetés nélkül, ezért természetesen minden közlekedési szabályt be kell tartani, az esetleges balesetért a rendezőség nem vállal felelőséget!

Mivel minden veterános rettentően félti a járművét, ezért a rendezvény kizárólag száraz idő esetén lesz megtartva, azaz abban az esetben, ha az utak szárazak lesznek! 30-án reggel 8 óráig itt a Facebook csopotunkban közzé tesszük, hogy megtartjuk-e a rendezvényt.

Nagy szeretettel várunk minden kiállítót és látogatót!