Somogyhárságy - Parasztolimpia

Dátum: 

2019. június 09. 10:00

Indulás a Makay-úti Lukoil kúttól 9-én 10 órakor!!

Többek között akadály-, főző- és csapatverseny, lovas bemutató, kézműves vásár, gyerekprogramok és sok fellépő várja a hozzánk kilátogatókat!
Várunk mindenkit szeretettel!

Főzőverseny:
Bárki bármit főzhet, egy tányérral kell belőle bemutatni a zsűrinek.
Az első három főszakács 1-1 kötényt kap, az első helyezett ezen felül még legalább egy palack borral is gazdagodik!

Gyerekversenyek:
zsákbafutás, papírrepülő hajtogatás és dobás, karikadobás, csúzlizás, stb.
Gyerek akadályverseny: legalább 10 akadályból álló pályát készítünk! Lesz szalmába ugrás, palánk alatt kúszás, palánkon átmászás (nem lesz magas, senki ne aggódjon), függeszkedés, "szarvas"lasszózás, gumiabroncsokon átfutás, kötélen átlendülés, karikadobás, deszkán egyensúlyozás, és még sokminden!

Falu bikája - erős ember verseny:
Ami egészen biztosan várni fog a versenyzőkre: Petrencerúd tartás, bálagörgetés, csizmadobás, ostorcsattogtatás versenyszámokban (a többi titok) fogják megméretni magukat a bátor próbálkozók, a jutalom egy tálca jól behűtött sör!

5 fős csapatverseny:
Nem kell más, csak 5 kalandvágyó ember (ha csak hárman vagytok, az kevés, még 2 bevállalós egyént találni kell). Adott egy pálya, ahol minden versenyszámot (legalább 15 lesz, szóval érdemes nekiállni edzeni :D ) teljesíteni kell! Időt is mérünk, no meg persze nézzük azt is, ki milyen jól hajtja végre a feladatokat.
Lesz fafűrészelés, bálagurítás, tojásdobálás, létrás futás, vízhordás, kukoricamorzsolás, sodrófás váltó és még sok izgalmas feladat! Attól nem kell tartani, hogy bárki is tisztán megússza!